Тернопільська обласна аптека № 78 працюватиме ще десять днів


 

Тернопільську обласну аптеку №78 хочуть закрити. Наказ про те, що приміщення треба звільнити сьогодні, 8 лютого, працівники закладу отримали від виконавчої служби. Підтримати працівників прийшла небайдужа громадськість. Спільними зусиллями вдалося продовжити діяльність медичного закладу ще на 10 днів. Про це у соціальній мережі Facebook повідомила Людмила Синиця.

 

«Продовжено діяльність “Тернопільської комунальної Аптеки №78” поки що на 10 днів. Цей час Аптека №78 обслуговуватиме населення міста та області. Здійснюватиме відпуск по рецептах програми “Доступні ліки”, інсулінів, сильнодіючих препаратів для хронічних та важкохворих людей, препаратів для учасників АТО та дітей-інвалідів. Аптека здійснюватиме виготовлення ліків. Колектив “Тернопільської комунальної Аптеки №78” не може дозволити, щоб люди стали заручниками обставин», – написала Людмила Синиця.

Попередня стаття

У тернопільських багатоповерхівках заварюють сміттєпроводи

Наступна стаття

У Тернополі більшає автомобілів-двійників: як вберегтися від сумнівної покупки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.