Чи готова людина одягнути погони – психологи силових структур встановлять за 15 хв (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=tdq_2umjyUI
Пройти тестування  на психо-фізичний стан – одне з перших завдань тернополян, які хочуть стати поліціантами. Чи готова людина одягнути погони психологи силових структур знають вже за 10-15 хвилин спілкування з кандидатом. За цей час фахівець оцінює його психологічні якості, вмотивованість та стресостійкість. Також психолог визначить, чи немає у майбутнього правоохоронця психологічних або психіатричних протипоказів до служби.

 

Аби удосконалити свої професійні навики та поділитися досвідом, психологи силових структур Тернопільщини зібралися за круглим столом. Фахівці напрацьовували механізми взаємодії, виокремлювали проблемні питання, які виникають під час роботи, та шукали шляхи їх вирішення.

Попередня стаття

Немає угоди на вивезення сміття – штраф: у Тернополі перевірять жителів приватного сектору

Наступна стаття

Зарплати сімейних лікарів на Тернопільщині зросли до двадцяти тисяч грн

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.