«Прибиральників також треба», – тернополяни про здобуття вищої освіти (Відео)

 

Життєвий шлях більшості українців проходить за схемою «школа-виш-робота», в якій здобуття вищої освіти – обов’язкове. Бажання мати диплом виправдане, адже роботодавці надають перевагу працівникам з вищою кваліфікацією. Проте наявність документа про освіту не завжди свідчить про якісні знання та вміння. Отож, багато молодих людей не витрачають часу – і вирушають за досвідом.

 

Чи обов’язково здобувати вищу освіту, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Зарплати сімейних лікарів на Тернопільщині зросли до двадцяти тисяч грн

Наступна стаття

На Тернопільщині закрили підпільну заправку (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.