У центрі Чорткова під землею знайшли кімнату

У центрі Чорткова під землею знайшли кімнату. На знахідку натрапили працівники водоканалу. Розташована вона на вулиці Ринок, поруч із магазином “Оскар”.

 

Комунальники приїхали лагодити прорив каналізації, а згодом помітили, що в одному місці провалилась земля. Залізти туди не змогли, вдалось сфотографувати всередині лише завдяки палці для селфі. Сховище ззовні нагадує криївку. У ній є два старих ліжка з ковдрами, а також помітно металеві ящики. Як виявилось, колись давно на цьому місці був будинок, тож найімовірніше – ця кімната колись слугувала підвалом.

 

Якщо у когось є інформація щодо цього підвалу, будемо вдячні за її поширення, – йдеться у повідомленні Чортківської міської ради.

Попередня стаття

У ДТП поблизу Тернополя загинула 33-річна жінка

Наступна стаття

За відвідування тернопільських дитсадків платити доведеться, – міська рада

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.