«Україні потрібен впливовий головнокомандувач», – тернополяни підтримують чинного президента (Відео)

Проект “Територія розвитку”

Оксана Білозір піднімається на сцену.  На Тернопільщині співачка неодноразово виступала з концертами. Проте сьогодні приїхала, аби підтримати президента – Петра Порошенка. Наголошує, вперше за останні роки відчула як шанується українська культура та музика.

 

“Зараз ми на найвищій хвилі поваги і довіри до українського народу зі сторони Європи та світу. Ми не маємо права зробити помилку”, – зазначає співачка Оксана Білозір.

 

На «Форумі єдності» зібралися сотні істориків, культурних діячів, політиків,волонтерів, військовослужбовців та підприємців краю. Усі в один голос зазначають – Україна не повинна зупинятися на розпочатому.

“Те, якою буде Україна за 5 чи 10 років залежить від сьогоднішнього нашого вибору”, – наголошує фронтмен гурту «Мандри» Сергій Фоменко.

 

Рішення Петра Олексійовича  про участь у президентських виборах,  підтримує голова тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.  Каже, тільки чинний глава держави зможе й надалі піклуватися про армію та налагоджувати міжнародну політику.

 

“Президент України має бути гарним головнокомандувачем та дбати про дипломатичні відносини з іншими країнами. Сьогодні мало кандидатів відповідають таким критеріям” – повідомив голова тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. 

 

У тому, що Україні потрібен впливовий головнокомандувач впевнений і ветеран АТО Валерій Прозапас. Чоловік переконаний, вкладання інвестицій в армію забезпечить мир у країні.

 

“Наша армія дуже змінилася. Зараз у неї є багато можливостей, а у 2014-му тільки бажання самих військовослужбовців”, – додав ветеран АТО Валерій Прозапас.

 

Учасники «Форуму єдності» радять керуватись не емоціями, а розумом у виборі президента. Кажуть, лише політик з досвідом зможе побудувати сину державу.

Попередня стаття

  Тернопільським «євробляхерам» загрожують штрафи або конфіскація

Наступна стаття

На Чернівеччині знайшли авто, викрадене у жительки Тернопільщини три місяці тому

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.