На Чернівеччині знайшли авто, викрадене у жительки Тернопільщини три місяці тому

На Чернівеччині знайшли автомобіль, викраденеий на Тернопільщині ще минулого року. Про крадіжку транспорту у поліцію повідомила жителька Заліщик. Жінка заявила, що в ніч з 17 на 18 листопада зник її легковик ВАЗ-2107, який вона припаркувала на дорозі неподалік господарства.

 

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід викрадача. Це – житель Заставницького району Чернівецької області, 1997 року народження.

 

Підозрюваний разом з товаришем приїхали у райцентр іншим автомобілем і їздили вулицями містечка в пошуках наживи. Вони помітили легковий автомобіль, відкрили його та причепили до свого транспортного засобу та відбуксирували в іншу область. Там вони її розібрали на запчастини та продали. Перед угоном чоловіки залізли ще й в іномарку RENAULT Kangoo. Звідти витягнули автомагнітолу, вогнегасник та ковпаки.

 

У скоєному підозрюваний зізнався. Йому інкримінують статтю 289 частина 1 ККУ – Незаконне заволодіння транспортним засобом. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

«Україні потрібен впливовий головнокомандувач», – тернополяни підтримують чинного президента (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині розшукують чоловіка, який зник, повертаючись із заробітків у Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.