Анатолій Гриценко запрошує опонентів на публічні дебати (Відео)


Кандидат у президенти, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко запрошує опонентів на дебати. Політик зазначає, зараз виборча кампанія кандидатів у президенти переходить у віртуальну площину, але треба повертатися до реальності. Люди повинні чітко розуміти, кого обирають. Для цього їм потрібно бачити не лише кандидата, а і його команду.

 

– Якщо вийти на вулицю, ми не побачимо нічого нового – виборчі борди однакові, обіцянки однакові, всі в один голос говорять про справедливість, чесність і добробут. Люди ж не бачать, що і хто насправді за цим стоїть.

 

Тому я вношу абсолютно конкретну пропозицію – перейти в реальний вимір, повернутися до людей. Вийти 5-6 кандидатам, які за соціологічними підрахунками переходять до другого туру, в прямий ефір. Я звертаюся зараз до Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Володимира Зеленського, сам підтверджую готовність вийти, і навіть до Юрія Бойка, – заявив Анатолій Гриценко. 

 

Зі своєї сторони, – каже Анатолій Гриценко, – я і моя команда готова обґрунтувати кожне слово і кожну цифру, які внесені у нашу програму. Закликаю центральні канали співпрацювати щодо дебатів у прямих ефірах та внести таким чином свій внесок у розвиток держави.

 

 

 

Попередня стаття

Жителі області отримуватимуть готівку замість субсидій з наступного тижня

Наступна стаття

Через місяць юнаків на Тернопільщині кликатимуть до війська

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.