Стіна обвалилася: на заробітках в Польщі загинув українець

 

Під час будівельних робіт біля замку Вавель у Кракові трапився зсув ґрунту, через що обвалилася стіна. Постраждали близько 10 людей, але один з них, на жаль, загинув. Польські ЗМІ повідомили, що він був громадянином України.

 

Оперативний приїзд рятувальників та майже година спроб реанімувати 45-річного чоловіка не допомогли врятувати йому життя. Про це повідомила Gazeta Krakowska.

 

Місцеві чиновники зазначають, що будівельні роботи біля замку Вавель у Кракові виконували з дотриманням усіх норм безпеки та під наглядом контролюючих органів. Усі робітники були тверезими. Однак зсуву ґрунту, а за ним і обвалу стіни не вдалося уникнути.

 

Пожежники та рятувальники прибули негайно, застосували гідравлічні та пневматичні інструменти, щоб визволити людину з-під завалів. Усього на це знадобилося вісім хвилин. Але потім спроби медиків реанімувати українця, який зазнав серйозних травм, були безуспішними.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині масово взялись за прибирання (Фото)

Наступна стаття

Теребовлянський віадук хочуть освітити

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.