Скандал на Тернопільщині: 3-класник написав, що вчителі на уроки не ходять, а тільки п’ють каву (Відео)


У містечку на Тернопільщині освітній скандал. Педагоги написали заяву в поліцію на 3-класника. Мовляв, він злісний хуліган і зриває уроки. Мама дитини пояснює, розправу над дитиною вчинили, бо той написав у зошиті для контрольних робіт, що учителі нічого не роблять, а тільки п’ють каву. Зошит пропав.

 

За словами Ольги Шаган, вчителі викликали до дитини правоохоронців. Більше того, мама переконує, що учителька зачинила дитину у класі, влаштувала справжній допит при трьох поліцейських. Окрім цього освітянка ще й погрожувала сину, що його відправлять в інтернат. Коли ж пані Ольга прибігла до школи, то педагоги почали звинувачувати і її, мовляв, не виконує батьківських обов’язків щодо належного виховання. Справа дійшла до суду.

 

Суд розглянув справу щодо виховання Ольгою Шаган свого сина і встановив, зауважень до поведінки дитини раніше не було, а в самих матеріалах справи є наклепи. Тож пані Ольгу виправдали. Мама написала заяву у поліцію про побиння дитини і перевищення службових повноважень правоохоронцями. Чи била вчителька дитину поліцейська, яка була у той час у школі, не зізнається.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Президент нагородив високими державними нагородами 15 співробітників СБУ

Наступна стаття

«Анатолій Гриценко має команду з якою проведе реформи і змінить країну», – Микола Томенко

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.