У Чорткові дитина згоріла живцем у електрощитовій

У Чорткові на території недіючої хімчистки в електрощитовій згоріла дитина. Про нещастя у поліцію повідомив диспетчер місцевих рятувальників.

 

Слідчі встановили, 14-річний восьмикласник  гуляв разом з п’ятьма неповнолітніми товаришами. Діти, 2004-2005 років народження, почали гратися у хованки на території недіючої хімчистки. Місце,яке обрали для розваг хлопчики, було огороджене, але не охоронялося.

 

Граючись, школярі зайшли в приміщення електрощитової. Одного з хлопчиків вдарило струмом. Він загинув на місці нещастя, бо через тіло школяра пройшла висока напруга. Діти стверджують, що двері були відчинені.

 

Хто відповідатиме за смерть неповнолітнього, встановить слідство. З’ясовуватимуть правоохоронці, чому вхід до щитової був не замкнутий. Кримінальне провадження відкрили за статтею 115 частина 1 ККУ. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Біля Тернопільської ОДА вишикувались автівки для амбулаторій. Їх передадуть в села

Наступна стаття

На дорогах Тернопільщини побільшало камер відеоспостереження

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.