Через ремонт дороги на Бандери затор (Фото)

 

У Тернополі проспект Степана Бандери «зупинився» в заторі через розпал ремонтного сезону на дорогах. Рух ускладнений від Збаразького кільця до «Обнови».

 

 

 

На ділянках, де оновлюють дорожнє покриття, встановлені знаки обмеження швидкості. Такі роботи обертаються для тернопільських водіїв великими заторами. Враховуючи те, що світлофори працюють в звичному режимі, корки на дорогах є навіть не в пікові години.

 

За інформацією Тернопільської міської ради, локальне асфальтування доріг проводяться на вул. Гетьмана І. Мазепи, на пр. Ст. Бандери, вул. 15 Квітня та вул. Текстильній. Також вже проводяться підготовчі роботи на вул. Львівській, вул. Енергетичній, а найближчим часом розпочнуться на вул. Бродівській. Займаються оновленням дорожнього покриття «Міськшляхрембуд» та «Авакс Проф».

 

Попередня стаття

На Тернопільщині іномарка влетіла у фуру, водій в комі

Наступна стаття

“На сміттєзвалищі у Плебанівці горить сміття, яке не пройшло переробку”, – місцеві активісти (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.