Тернополян просять допомогти врятувати життя батькові трьох дітей

Ігорю Галаю з Івано-Франківська потрібні кошти, щоб вилікуватися від раку крові. Чоловік разом з дружиною Лілею виховують двох доньок та синочка. Саме дружина і звернулася до усіх небайдужих через соціальні мережі з проханням підтримати їхню сім’ю фінансово, адже чоловік уже прийняв три хіміотерапії і готується до трансплантації, яку мають зробити в Туреччині. Кошти на це уже виділило Міністерства охорони здоровя, але не реабілітацію, яка чекає на Ігоря після трансплантації – грошей немає, – розповідає Лілія Галай.

 

“23 листопада минулого року ми дізналися про страшний діагноз. Лікар сказав моєму чоловікові: “у вас рак крові!” і відтоді наше раніше спокійне життя поділилося на “до” і “після”. Після двох хімій ми розуміли, що медицина в нашій країні далеко не на висоті. Хоч нам і давали деякі ліки безкоштовно, але ті медикаменти в жодній з країн уже давно не використовують, думаю, – через їх побічні дії. Тому коли Ігор ввійшов в ремісію – постало питання третьої хімії – консолідації ремісії. Її треба було робити негайно. Ми взяли все, що залишилося із зібраних коштів і оплатили третю хіміотерапію. Тоді навіть кишенькових коштів не залишилось, але зате чоловік лікується нормальною хімією і в окремій палаті.

 

А ще документи в МОЗ: бюрократія процвітає. Ми все зібрали і ми встигли! МОЗ виділив нам кошти на ТКМ: кошти на саму трансплантацію та 90 днів перебування. Це велика перемога! Наша спільна перемога! Спасибі всім хто цьому сприяв! Бо Ігор вже чекатиме в Туреччині на ТКМ. Звісно, це не всі потрібні кошти – адже після пересадки потрібно реабілітація. Вона вже за власний кошт, яких поки ми не маємо. Тому й надалі надіятимемось на допомогу небайдужих людей, щиро вірячи,що ви не покинете й надалі нашу сім’ю!», – розповідає дружина Ігоря.

 

Сім’я просить усіх, хто в змозі допомогти – надсилати кошти за реквізитами:

ПриватБанк:

5218 5722 2111 6820 (грн) Галай Ігор Федорович
5168 7573 8195 7341 (дол) Зощак Лілія Михайлівна (дружина)
Western Union- Zoshchak Liliia», – пише Лілія Галай

 

Попередня стаття

Тернополян запрошують на ІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячого кіно, анімації та телебачення «Кінохвилька» (Відео)

Наступна стаття

На Тарнавського, де часто стаються ДТП, досі не встановили огорожу (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.