Внаслідок негоди затопило котлован на місці скандальної забудови на Миру у Тернополі

Фото Bodko Su

Негода, яка пронеслася Тернопільщиною на Великдень, завдала чимало шкоди. Сильні дощі та грози утворили ріки, що зносили на своєму шляху автівки та огорожі, руйнували фасади будівель та городи. Тернопіль не став винятком. Зокрема, на вул. Татарській рятувальникам довелося евакуйовувати з підтопленого автомобіля 4 пасажирів, 2 з яких – діти.

Постраждали також й пішохідні доріжки. Так, на вулиці Миру біля котловану на місці скандальної забудови осунулася бруківка. Через великі опади границі котловану почало розмивати, транспорт який знаходиться в ямі, затопило.

Нагадаємо, небажане людьми будівництво на вул. Миру в Тернополі продовжується. Про це 26 січня повідомила у Facebook Тетяна Тарасенко: «Будова на стоянці на вул. Миру. Ось так знищується сквер. Його так підрили, що скоро попадають дерева! Охоронці від Максими йшли до людей, демонстративно заряджаючи зброю! Заховалися за масками! Та ще й пошкодили мій телефон!..» Підготовчі роботи після перерви відновили 2 січня – зараз тут викопаний котлован, обгороджений зеленим парканом.

Містяни незадоволені будівництвом, яке зайняло автостоянку і частину скверу, та ще й на місці засипаного яру. Жителі масиву «Дружба» вважають, що викопаний котлован спричинив тріщини на сусідніх будинках.

 

Фото Bodko Su
Фото Bodko Su
Фото Bodko Su
Попередня стаття

Біля “жовтої” церкви у Тернополі п’яний водій зніс огорожу (Фото)

Наступна стаття

На Бережанщині діти і дорослі виводять весняні гаївки (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.