Українці голосують за скасування петиції «За відставку Президента України В.Зеленського»

На кожну дію є протидія. Скасувати петицію №22/053360-еп «За відставку Президента України Володимира Зеленського», – закликає Яценко Леонід Олексійович. Документ є “відповіддю”  на петицію Безрука Максима Миколайовича, зареєстровану на сайті Адміністрації Президента України 22 травня.

“Пропоную скасувати петицію №22/053360-еп «За відставку Президента України Володимира Зеленського» яка організована корупціонерами і цими ж корупціонерами підписується.
Шановний Володимир Олександрович! Народ України з Вами! Ми підтримуємо обраний Вами шлях на знищення корупції. Будь ласка, сміло працюйте, робіть більш радикальні кроки, нас очікує дуже запекла боротьба.”, – написав Леонід Яценко сьогодні, 23 травня. За кілька годин петиція зібрала понад 4 тисячі голосів з 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилося 92 дні.

Нагадаємо, 22 травня Безрук Максим Миколайович розмістив на сайті Адміністрації Президента України петицію за відставку Володимира Зеленського. За добу документ зібрав 38 тисяч голосів з 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилося 91 день.

Попередня стаття

Рослинництво зсередини: на тернопільських наукових пікніках показали як ростуть злаки (Відео)

Наступна стаття

Без ЖЕКів: у Тернополі створять єдиний Реєстр громади

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.