Будівництва не буде: скасовано усі рішення щодо об’єкту у парку біля Тернопільського ставу

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради, враховуючи результати громадського обговорення, скасував усі рішення, які стосувалися облаштування зони на набережній тернопільського ставу (від ФЗТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля»). Зокрема, мова ідеться про втрату чинності документів про визначення переможця конкурсу із облаштування такого об’єкту.

За результатами 30-денного електронного опитування щодо облаштування даного комплексу в парку ім. Т. Шевченка, більшість тернополян, які голосували, виступили проти будівництва. Дії інвестиційного договору та будь-які роботи в парку ім. Т. Шевченка будуть припинені.

Нагадаємо, на набережній Тернопільського ставу, а саме в парку ім. Т. Г. Шевченка від ФСТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля», планували звести рекреаційно-відпочинковий комплекс.

Зазначимо, що в ніч з 11 на 12 квітня 2019 року, на території цього ж парку в районі спортивного комплексу «Динамо» невідомі самовільно зрізали зелені насадження – верби, тополі та ялини. Як повідомила головний спеціаліст-ландшафтник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Світлана Молодецька, ордер на видалення цих дерев міською радою не видавався, тому зрізання вважається незаконним».  Більш детально про незаконну порізку зелених насаджень ви можете дізнатися за посиланням.

Попередня стаття

У Тернополі, попри заборону, Гаївським мостом курсують вантажівки (НАЖИВО)

Наступна стаття

У Польщі пропав 28-річний житель Тернопільщини (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.