Тернопільський автобус возить пасажирів, не контролюючи швидкість (Відео)


Значна частина тернопільських автобусів потребують ремонту — вітрове скло дуже часто має тріщини, що не відповідає нормам ДСТУ, на одній осі транспорту встановлено шини з різними малюнками протекторів, не працюють освітлювальні прилади, – розповідав  начальник управління укртрансбезпеки в Тернопільській області Ігор Табака під час перевірки транспортних засобів краю.

Одну із таких несправних маршруток тернополянин відзняв на відео та надіслав на сайт Першого інтернет-телебачення «МедіаТОР». Він зазначив, що цей громадський транспорт курсує щодня за маршрутом №18. 6 грудня близько 10-ї години ранку він зафіксував те, що стрілка на спідометрі “мертва”. При зупинці чи руху вона ніяк не реагувала. Відтак, водій цього транспорту їхав на швидкості, орієнтуючись лише на інтуїцію. Салон транспорту був вщент заповнений тернополянами.

Нагадаємо, впродовж місяця на Тернопільщині тривають профілактичні заходи “Перевізник зима-2017”. Правоохоронці спільно з працівниками укртрансбезпеки з 17 листопада до 17 грудня перевіряють маршрутки та маршрутні таксі на технічну справність.

Попередня стаття

Бойову славу показали в інсталяції з двадцяти кілометрів ниток (Відео)

Наступна стаття

В мережі з’явилась нова суїцидальна гра для дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.