Колія, де 15-річного тернополянина вдарило струмом, досі не огороджена (Відео)

15-річний тернополянин Антон Шиманський вижив після удару струмом у 27 тисяч вольт. Випадок стався 18 липня. Хлопець заліз на вагон на колії в районі «Нового Світу», від високовольтних ліній утворилася електрична дуга і його вдарило струмом.

– Я отямився і побачив, що згоріли джинси. Останнє, що я пам’ятаю – мене стягнули з потягу і забрали до карети швидкої допомоги, – пригадує Антон.

У Антона обгоріло 50% шкіри, дещо постраждали внутрішні органи.

– Він був як вуглинка. Це звичайно диво, що дитина вижила. Лікарі нам так і сказали – « ми витягнули його з того світу, – розповідає мама хлопця, Галина Шиманська.

Сьогодні хлопець вдома, проходить реабілітацію. Каже місце, де сталася біда, бачить у страшних снах. Мама хлопця наголошує, що колія досі не обгороджена. Жінка переживає, що таке нещастя може статися і з іншими дітьми. Відтак на прикладі власного сина хоче розповідати школярам, що інколи дитячі пустощі можуть закінчитися фатально.

Як сьогодні живе та навчається Антон Шиманський та чому його історія може стати прикладом для інших – дивіться згодом на сайті Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

 

Попередня стаття

Вберегти дороги від руйнації допоможуть сучасні мобільні лабораторії

Наступна стаття

Іронія долі: свідок смертельної ДТП загинув, даючи покази 

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.