Винні у погромі циганського табору під Тернополем понесуть відповідальність, – Олександр Богомол

Троє осіб ромської національності визнані потерпілими у погромі їхнього табору, який вчинили у Тернополі 22 травня близько 21-ї години невідомі. До відділку для взяття показів і даних правоохоронці доставили 12 осіб, з яких 5 – неповнолітні. Після опитування їх відпустили, нікого не затримували, – повідомив очільник Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

 

Прибувши на місце події, поліціанти виявили кілька гільз від травматичної зброї. Також опитали осіб ромської національності. Стосовно погрому циганського табору у поліції висунули кілька версії. Це- як міжнаціональна неприязнь, так і особисті мотиви. Адже було кілька звернень у поліцію про скоєння злочинів представниками ромської національності. Пов’язувати погром циганського табору із політичними процесами у поліції підстав немає, – зазначив Олександр Богомол.

 

Нагадаємо, 22 травня близько 21:00 години у поліцію зателефонувала жінка і заявила про напад. Вона повідомила, що на неї та односельчан напали понад десятеро невідомих. Група розгніваних людей здійснювала постріли, кричала та намагалася їх побити. Врятувалися постраждалі від нападників втечею.

 

Брифінг очільника Головного управління національної поліції в Тернопільській області Олександра Богомола Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Рівень злочинності на Тернопільщині зменшився, – Олександр Богомол (НАЖИВО)

Наступна стаття

Люди не знають історії свята, – тернополяни про День Героїв (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.