Фанати під парасольками і десятки дисків у натовп. У Тернополі виступив DZIDZIO

День молоді тернополяни святкували разом із запальним Дзідзьом. На міському стадіоні зібралися сотні фанатів. Настрій не зіпсував навіть дощ, який почався пізно ввечері. Тернополяни із захватом підспівували артисту, танцювали із парасольками у руках. Окрасою шоу став спільний виступ Дзідзя з Ольгою Цибульською. Дует виконав улюблену для багатьох пісню “Цьомаю”. Окрім цього, співачка подарувала глядачам ще й свою сольну пісню – “Біла сукня”.

 

Діти та дорослі – ніхто не залишився без подарунка. Дзідзьо відзначив кожного, хто готувався до його приїзду. Також у натовп летіли футболки, іграшки і десятки дисків відомого виконавця.

 

Варто відзначити, що напередодні організатори концерту потішили й умовами купівлі квитка на грандіозне шоу. Завдяки соціальній мережі “ЄСвоє” усі бажаючі мали змогу придбати його на вигідних умовах, а саме із 100% Кешбеком на особистий гаманець.

 

Пропозиція від “ЄСвоє” дійсна на будь-яке місто в рамках мега-туру. Нагадаємо, мега тур DZIDZIO “Super-Puper” відбудеться у більш, ніж 26 містах України. Фінальним концертом туру стане шоу в столичному “Палаці Спорту” 20 листопада 2018 року.

 

Також, кожному хто здійснив репост відео засновниця соцмережі “ЄСвоє” Олександра Струмчинська подарувала відразу по 3 стогривневі картки на поповнення свого гаманця.

 

Попередня стаття

На «БАМі» затор через ДТП (ФОТО)

Наступна стаття

На Тернопільщині через “замінування” районної лікарні евакуювали людей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.