У Почаєві батьки несуть поламані шкільні крісла депутатам (НАЖИВО)

На акцію протесту зібралися батьки учнів Почаївської школи. Люди обурені, що  їхні діти сидять за старими партами, а в той час депутати купують для себе нові крісла. Відтак, зібравшись на акцію протесту, батьки прямують на сесію Почаївської міськради. Там планують пересаджувати депутатів з нових крісел в старі шкільні стільці. Що відбуватиметься у сесійній залі Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР покаже НАЖИВО.

Нагадаємо, нещодавно у Почаєві протестували через недобудований шкільний корпус. Через ремонт школи почаївські старшокласники рік вчилися за партами першачків. У неякісному ремонті батьки звинувачували директора Варвару Кухаревич. Нещодавно жінку звільнили, школу реорганізували та призначили нову керівницю.

Попередня стаття

«Мінімальна зарплата близько чотирьох тисяч гривень, прожитковий мінімум – менше двох», – що передбачає держбюджет-2019

Наступна стаття

Сьогодні на Тернопільщині оголосили День жалоби

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.